URBAN LIFE – Service Design -näyttely 20.3. – 5.5.2019

URBAN LIFE – Service Design by Metropolia students -näyttely esittelee teollisen muotoilun ja sisustusarkkitehtuurin opiskelijoiden urbaaneja palvelukonsepteja. Työt ovat valmistuneet syksyn 2018 innovaatioprojektin tuloksena ja näyttely koostuu suunnitelmista ja malleista. Design Lab Galleria tarjoaa nuorille kanavan esitellä uudenlaisia konsepteja sekä yleisölle tilaisuuden tutustua niihin mahdollisuuksiin, joita nuoret näkevät kaupunkiympäristössä.

Innovaatioprojektit ovat merkittävä osa Metropolian opetustoimintaa ja yksi keskeisistä tavoista toteuttaa työelämäyhteistyötä. Projektit ovat monialaisia ja ne toteutetaan kumppaneiden kanssa. Samalla niiden avulla integroidaan tutkimus- ja kehittämistyötä opetukseen.

Yhteistä innovaatioprojekteille on palvelujen, toimintatapojen, menetelmien tai tuotteiden uudistaminen ja kehittäminen yhteistyössä työelämäkumppaneiden kanssa.

Näyttelyn konseptit ovat toteuttaneet: Morgan Ard, Inga Autio, Anna Bajnai, Tommi Chan, Mar Gene Cuairan, Jessica Falck, Esko-Matti Helin,

Maria Holthoer, Chris Hämäläinen, Matevž Komočar, Atte Linna, Jutta Malinen, Henna-Mari Missonen, Pinja Nousiainen, Sanna Oksanen, Onni-Vilhelm Ojanen, Laura Paaso-Rantala, Charles Répic, Pauliina Riihelä, Tiina Seppälä, Maiju Tuovila, Hanna Väinölä.

Innovaatioprojektien ohjaajina toimivat Metropolian lehtorit Juha Ainoa ja Pasi Pänkäläinen.

Katso video

Iittala & Arabia Muotoilukeskus

Design Lab Galleria, 9.kerros.

Hämeentie 135 A, 00560 Helsinki