Toinen sija kansainvälisessä i-dott 2019 kilpailussa

Muotoilun tekstiilisuunnittelun opiskelija Kaisa Kervinen on sijoittunut toiseksi kansainvälisessä i-dott kuosisuunnittelukilpailussa Imagine the Future -kategoriassa. Voittajat julistettiin heinäkuussa ja palkinnot jaetaan juhlagaalassa Manchesterissä lokakuussa.

Englantilainen i-dott organisaatio järjestää kilpailun vuosittain ja sen avulla pyritään antamaan näkyvyyttä alan opiskelijoille ja auttamaan heitä verkostoitumaan alalla toimivien yritysten kanssa. Muotoilun tekstiilisuunnittelun opiskelijat ovat osallistuneet kilpailuun neljänä vuonna ja joka vuosi voittajien joukossa on ollut Metropolialaisia. Kilpailuun osallistui tänä vuonna 20 tekstiilialan oppilaitosta eri puolilta Eurooppaa.

Vasemmalla tekstiilisuunnittelun ensimmäisen vuoden opiskelijoiden kurssitöitä, joista osa lähetettiin i-dott kilpailuun. Oikealla Kaisa Kervisen kilpailukuosi.

I-dott organisaation yhteistyökumppanit määrittelevät kilpailuun vuosittain noin viisi eri teemaa, joihin opiskelijat suunnittelevat yhden tai useamman kuosin. Vuoden 2020 kilpailuteemat julistetaan syksyllä 2019 i-dott kilpailun sivuilla http://www.i-dott.org/ . Kaikilla Metropolian visuaalisen alan opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kilpailuun. Jos kiinnostuit osallistumisesta ota yhteyttä Tuiti Pajuun, joka toimii i-dott organisaation kontaktihenkilönä Metropoliassa.

 

Lisätietoja:

Tuiti Paju

tuiti.paju@metropolia.fi