Muotoiluopiskelija – tervetuloa etsimään merkityksellistä tulevaisuutta!

Harmittaako kotiin eristäytyminen? Kyllästyttääkö videopuhelussa pönötys? Huolestuttaako mitä tulevaisuudella on tarjottavaa aloittelevalle muotoilijalle?

Korviimme on kantautunut opiskelijoiden huoli tulevasta työtilanteesta. Päätimme toimia! Muotoilun Kevätfoorumi (Spring Forum) kutsuu nyt yhteen muotoilun opiskelijoita, sekä muotoilualan asiantuntijoita jakamaan näkökulmia oman tulevaisuuden rakentamiseen. Tämä onnistuu nyt omalta kotisohvalta!

Mikä on uutta? Paikkana tapahtumalle toimii pelinomainen Virtual Hub, jonka olemme rakentaneet aivan teitä ja tätä tilaisuutta varten. Tapahtumassa on kolme ainutlaatuista tilaa, joista jokaisessa on oma teemansa. Virtuaalisessa Hubissa pääset kurkistamaan virtuaalimaailman tuomiin mahdollisuuksiin muotoilussa, kuulemaan mm. paneelikeskustelua ja asiantuntijapuheenvuoroja sekä tutustumaan muotoilun kansalliseen verkostoon.

Entä se muiden tapaaminen? Lisäksi päivän aikana tulemme järjestämään avoimia keskustelutilaisuuksia, joihin kutsumme teitä verkostoitumaan ja jakamaan ideoita tapahtuman teemojen ympärillä.

Tämä on tilaisuus, jossa haluamme kuulla sinua ja miettiä yhdessä mitä voisimme muotoilijoina tehdä paremman ja merkityksellisemmän tulevaisuuden eteen. Ja mikä parasta: vain keskustelut ovat aikataulutettu – kaikki muu sisältö on esillä koko tapahtuman ajan. Tätä ei kannata jättää väliin!

16.4.2020 järjestettävä tapahtuma on ilmainen, mutta vaatii ilmoittautumisen: bit.ly/39rH45L

Mukaan mahtuu sata ensimmäistä, joten varmista paikkasi vaikka heti! Ilmoittautuneet saavat sähköpostiiin ohjeet virtuaalitilan käyttöön.

Tapahtuma on pääasiassa englanniksi, mutta keskusteluihin voi osallistua myös suomeksi.

Seuraa ohjelman sekä keskustelujen aikataulun päivittymistä Facebookissa: www.facebook.com/events/343402329887995/ tai nettisivuillamme www.finnishdesignacademy.fi/fda-yhteistyomalli/design-spring-forum-2020/

Kevätfoorumissa nähdään!

Team Spring Forum

#meaningfulfuture
#springforum2020

Spring Forum 2020. Visuals Jalmari Sarla