Muotoilu mukana Helsinki Design Weekillä

Muotoilu on mukana Helsinki Design Weekillä tänäkin vuonna. Opiskelijoiden tuoreisiin projekteihin voi tutustua Arabian kampuksella 7. – 11.9.2020 sekä virtuaalisesti Muotoilun Instagramissa.

Helsinki Design Week:in yhteydessä pidämme esittelyn Arabian kampuksella aloittavasta suunnittelu- ja muotoiluaiheisesta keskustelufoorumista. Säännöllisesti kampuksella kokoontuva foorumi on avoin kaikille Muotoilun tutkinto-ohjelmassa sekä Muotoilija AMK/YAMK- tutkintoa opiskeleville ja opettaville.

Taustalla on saatu palaute ja tunnistettu tarve käydä keskustelua ajankohtaisista aiheista ohjattujen opintojaksojen täydennykseksi. Tapaamisten aiheet toivotaan pääsääntöisesti opiskelijoilta, mutta myös ohjaajat voivat olla aloitteellisia.

PSM:n ei ole kuitenkaan tarkoitus olla foorumi vain yleisille aiheille ja ilmiöille, vaan ajatus on luoda tilaisuuksista mahdollisuus, jossa myös käydään konkreettisia keskusteluja muotoilusta, harjoitustöistä, omista projekteista… Osallistujat ehdottavat itse kunkin tapaamisen aiheet. Kyse on siis omien ajatusten ja kysymysten jakamisesta luottamuksen piirissä, kuin myös tilaisuudesta keskustella kollegiaalisesti omasta suunnitteluprosessista, ratkaisuista ja valinnoista.

Design Talks esittely tiistaina 8.9. klo 14, Tapahtumasali 1, Arabian kampus

 

https://www.helsinkidesignweek.com/fi/events/metropolia-design-talks/

https://www.helsinkidesignweek.com/fi/uutiset/stadionnayttely-citius-altius-fortius-vai-less-is-more/

”Tapahtuma on osa Helsinki Design Weekin ohjelmaa. Pohjoismaiden suurin designfestivaali Helsinki Design Week järjestetään 3.-13.9.2020.”