New Waves tuo muotoilun mielenkiintoiset puheenvuorot etäläsnäoloon ja oppimiseen virtuaalisena kotisohvallesi

 

Tervetuloa mukaan New waves -seminaariin 2.12 klo 14.00-17.00, joka on iltapäivä täynnä oppimisen ja tekemisen uusia tuulia yhdistettynä virtuaalisuuteen mielenkiintoisten puheenvuorojen, kuin konkreettisten tuotosten kautta. Tapahtuma on sinulle, joka olet kiinnostunut uusista teknologioista yhdistettynä muotoilun opiskeluun ja oppimiseen, etäläsnäolon uusista ratkaisuista tai virtuaaliympäristöjen hyödyntämisestä korkeakouluissa!

Tapahtumapaikkana toimii Helsinki XR Centerin VR Pavilion Finland -virtuaaliympäristö, eli osallistuminen on mahdollista matalalla kynnyksellä paikasta riippumatta. Virtuaalinen ympäristö toteutetaan Altspace-alustalla, jossa vieraileminen on mahdollista sekä VR-laseilla että pc-tietokoneilla. 

Tarkempaa tietoa tapahtumasta ja ohjelma julkaistaan marraskuun aikana. Parhaiten pysyt perillä kun seuraat New Waves Facebook -sivuja, joille julkaisemme jatkuvasti uutta tietoa tapahtumasta. Facebook -sivuille jaamme mm. tarkemmat osallistumiseen liittyvät tekniset vaatimukset ja ohjeet, joten stay tuned!

Tapahtuma on ilmainen, mutta mikäli kiinnostuit jo tässä vaiheessa varmistathan pääsysi mukaan ilmoittautumalla Eventbriten kautta tästä linkistä. Lähetämme ilmoittautuneille ohjeet virtuaalitapahtumaan osallistumiseen lähempänä h-hetkeä.

Tapahtuma on osa Finnish Design Academy -hanketta ja toteutetaan yhteistyössä Metropolia AMK:n, HAMK:n sekä Lapin yliopiston kanssa.

Nähdään New Waves:ssa!

Visuals by Emmi Putkonen