Muotoilun avaimet: Käsikirja muotoilutyöhön julkaistaan maaliskuussa

 

muotoilun_avaimet_kansi

 

”Muotoilun avaimet älykkääseen teollisuuteen ja liiketoimintaan” on Satu Miettisen toimittama ja Teknologiainfo Teknovan kustantama käsikirja muotoilun hyödyntämisestä uusissa älykkäissä teollisuuden prosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. Se johdattaa lukijan muotoilun prosesseihin ja työkaluihin, joita voi hyödyntää yritystoiminnan ja julkisten organisaatioiden kehittämisessä.

Kirja koostuu neljästä osasta: Ihminen ja muotoilu (mm. Tulevaisuuden teollinen muotoilu tuote- ja palvelukehityksen ytimessä: Piia Rytilahti ja Merja Kosonen), Teollisten koneiden ja laitoksien muotoilu, Älykkyyden muotoilu ja Liiketoiminnan muotoilu. Kirja tarjoaa uusia näkökulmia ja työkaluja niin muotoilun kentän kehittäjille, muotoilijoille sekä erilaisissa kehittämis- ja innovaatiotehtävissä toimiville asiantuntijoille ja johtajille.

Tule mukaan juhlistamaan kirjaa ja keskustelemaan muotoilusta – miten se muuttaa yhteiskuntaa, vaikuttaa teollisuuteen ja ottaa kantaa. Julkistamistilaisuus järjestetään osana Arctic Design Week -tapahtumaa ja se toteutetaan Zoomin välityksellä (Passcode: 446219) pe 26. maaliskuuta 2021 klo 14.00 – 15.00. Tervetuloa!

 

Tutustu kirjaan täältä

Käy kuuntelemassa kirjaan liittyvät puheenvuorot muotoilusta

Kirja on tilattavissa Teknologiainfo Teknovan verkkokaupasta.