Näyttely2023

Design and photo: Alina Pirinen & Sara Sundholm

Muotoilun tutkinto-ohjelma on mukana Helsinki Design Weekillä 8. – 17.9.2023.

Arabian kampuksella avautuva Näyttely2023 esittelee Metropolia Ammattikorkeakoulun muotoilun ja luovien alojen toimintaa. Kampuksen ensimmäisessä ja kolmannessa kerroksessa on esillä muotoilun opiskelijoiden harjoitustöitä.

Ready2023 instanäyttely esittelee vastavalmistuneiden muotoilijoiden tilasuunnitelmia sekä tuote- ja palvelukonsepteja.


Ensiesittelyssä Arabian kampuksella on Galleria Ilona, jossa esitellään opiskelijoiden taideaineiden harjoitustöitä. Galleria Ilona sijaitsee kampuksen kolmannessa kerroksessa ja on avoinna Arabia 135 -korttelin aukioloaikojen mukaisesti.
Esittelyssä on myös Luova Dimensio, joka on uusi kulttuuri- ja luovien alojen yhteistyöalusta. Luovan Dimension sivuilta löydät tietoa Arabian kampuksen tapahtumista sekä palveluista.

Etusivu

14.9. klo 14 – 17 IHME-innovaatiokilpailun finaali 

Tule seuraamaan Metropolian opiskelijatiimien ratkaisuja tulevaisuuden asumisen ympäriltä. Opiskelijoiden 10 päiväinen kilpailu huipentuu Helsinki Design Weekin aikana Arabian kampuksella järjestettävässä finaalissa. Paikkoja rajattu määrä, ilmoittautumiset: Anna-Stina.Tahkavuori@metropolia.fi 

Kampuksella avoinna myös Arabia Kampus shop. Kampus shop on pieni kivijalkamyymälä, jossa on myytävänä mm. opiskelijoiden suunnittelemia tuotteita.

Näyttely2023

Helsinki Design Weekin ohjelma